Kérdések és válaszok végzős Hallgatóinknak

Kérdések és válaszok végzős Hallgatóinknak

Last modified: 20. June 2023

Hol találom végzősként az aktuális tanév időbeosztását?

(Mettől meddig tart a szorgalmi időszak és a vizsgaidőszak a végzősöknek? Meddig kell teljesítenem a szakmai gyakorlatot? Mikor jelentkezhetek a záróvizsgára? Mikor adhatom le a szakdolgozatomat? Mikor lesz a záróvizsga időszak? Mikor lesz a diplomaátadó díszünnepség?)

 

A szakmai gyakorlat teljesítésével kapcsolatban vannak kérdéseim.

(Hol teljesíthetem a szakmai gyakorlatomat? Mit tartalmazzon a gyakorlati napló és milyen terjedelemben? Kinek kell leadni az ezzel kapcsolatos papírjaimat? Hány óra gyakorlatot kell teljesítenem?)

Szakmai gyakorlatos és pályakezdőknek szóló aktuális ajánlatok a karolyrobertcampus.uni-mate.hu oldalon is találhatók a Hallgatói Szolgáltatások Központ főmenüben!

 

Szakdolgozatot (alapképzés) / záródolgozatot (FOSZ 2021/22-es tanévben kezdett hallgatók) / portfóliót (FOSZ 2021/22-es tanév ELŐTT kezdett hallgatók) / diplomadolgozatot (mesterképzés) kell írnom.

(Hány oldalas legyen? Milyen tartalmi követelményei vannak? Milyen formai követelményei vannak? Hogyan kell leadni? Hogyan tudom a dolgozatomat titkosíttatni?)

 

Hol találom meg a tételsort, amiből a záróvizsgára kell készülnöm?

(FONTOS, hogy a tételsorok bizonyos időközönként részben változnak, ezért mindenképpen ajánlott a felkészülés megkezdését megelőzően ellenőrizni az aktuális tételsort!)

 

A záróvizsgával kapcsolatos információk érdekelnek.

(Meddig jelentkezhetek záróvizsgára? Mik a záróvizsgára jelentkezés feltételei? Mikor van a záróvizsga időszak?)

 

FONTOS! Tanulmányokkal kapcsolatos egyéb kérdéseire is választ talál a karolyrobertcampus. uni-mate.hu oldalon a Hallgatók főmenü Tanulmányi osztály almenüje alatt található menüpontok valamelyikében!