Hírek

Tartalom megjelenítő

Létrehozva: 2021 november 02.

Elindult a MATE Alumni honlapja

Egyetemünk számára kiemelten fontos, hogy végzett hallgatói nyomon tudják követni egymás szakmai pályafutását, karrierjét, továbbá egykori felsőoktatási intézményük oktatási-kutatási-innovációs tevékenységét. Ennek érdekben a MATE létrehozta az Alumni Központot és weboldalt, melynek keretében folyamatos kapcsolattartást, szakmai közösséget tud biztosítani egykori hallgatói számára.

Dr. Gyuricza Csaba rektor hangsúlyozta: "Ma, amikor a hazai felsőoktatásban minden új, különösen fontosnak tartom, hogy a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem kezet nyújtson alumni társadalma felé. Az alma maternek kell megtennie az első lépést azért, hogy élő kapcsolatot létesítsen régi hallgatóival, a mindenkori végzősöket pedig el se engedje; ne váljék üres szólammá az az ígéret, hogy mindig visszavárjuk őket, tartozzunk tényleg egy közösségbe!"

Az Alumni rendszerben számos minőségi szolgáltatást és kedvezményt nyújtunk végzett hallgatóink számára, támogatjuk a továbbtanulásukat, rendszeresen tájékoztatjuk őket a MATE tevékenységéről, szakmai programjairól, rendezvényeiről, pályázatairól. Jelenleg hírlevelekkel, információkkal igyekszünk segíteni, 2022. januártól pedig különböző kedvezményekkel készülünk.

Várjuk minden egykori diákunk regisztrációját és érdeklődését! A 2021. november 2-december 31. között jelentkezők között MATE ajándékcsomagokat sorsolunk ki!

Bízunk abban, hogy végzett hallgatónkkal kölcsönös partnerként tekintünk egymásra és az Alumni rendszer hozzájárul a társadalmi kapcsolataink ápolásához, erősítéséhez.

MATE légy Alumni!

További információ és regisztráció: https://alumni.uni-mate.hu/