Hírek

Content Viewer

Created on: 17. September 2024

Pro Negotio Universitate díjas Bokrosné dr. Baranyi Tímea

Pro Negotio Universitate díjat vehetett át a MATE 2024/2025-ös tanévének központi tanévnyitó ünnepségén a Károly Róbert Campus munkatársa, Bokrosné dr. Baranyi Tímea. A hallgatók nem sűrűn találkozhatnak vele, ugyanis a kitüntetett gazdasági jogi referensként dolgozik a gyöngyösi campuson.

17 éve a gyöngyösi campuson

Egy álláshirdetésnek köszönhetően érkeztem a Károly Róbert Campusra. Gazdasági irodavezetőt kerestek, én pedig megpályáztam ezt a lehetőséget. 2007 júliusában kezdtem el a Károly Róbert Campuson dolgozni, ami akkor még az Eszterházy Károly Egyetemhez tartozott. Egészen addig ebben a pozícióban tevékenykedtem, amíg meg nem alakult a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem. Azóta gazdasági jogi referens vagyok.

Gazdasági háttérmunka

A csapatommal a bevételes és kiadásos szerződések pénzügyi részeit intézzük, ellenőrizzük a számlákat, végezzük az utalványozási és pénzügyi ellenjegyzési feladatokat, valamint tárgyalásokat folytatok a partnerekkel. Mindezek mellett a gyöngyösi campus pénzügyi és számviteli területen dolgozó kis csapatának az irányításáért is én felelek.

 

Változatos munkakör

Amikor a munkámról beszélek, mindig fontosnak tartom, hogy kiemeljem a gyöngyösi kollégákat, a campus közössége ugyanis szerencsére kiemelkedően jó. Nagyon sokat jelent, hogy a közvetlen munkatársaim lelkiismeretesen és körültekintően végzik a feladatukat, mert ahogyan az a fenti felsorolásból is látszik, a munkám nagyon összetett és folyamatos tanulást igényel. Az új ismeretek elsajátítása, valamint a különféle feladatok miatt a hétköznapjaim soha nem unalmasak és egysíkúak.

 

Töltődés

A hétköznapokban a családom körében igyekszem töltődni – bár a négy gyerek délutáni programjainak a menedzselése olykor elég fárasztó tud lenni. Amikor pedig lehetőség van rá, útra kelünk, hogy felfedezzük az európai országok nevezetességeit, kultúráját, és mivel a férjem szakács, természetesen ilyenkor a helyi ételkülönlegességek megkóstolása sem maradhat ki.

 

szöveg: Bozsik Attila, Nagy Réka
fotó: Snoj Péter