Ügyintézés a Tanulmányi Osztályon

Ügyintézés a Tanulmányi Osztályon

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Károly Róbert Campus
Tanulmányi Osztály
3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.
"A" épület 2.001 iroda

Központi e-mail: to.gyongyos(kukac)uni-mate.hu

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Oktatási Igazgatóságának központi honlapja: http://oig.uni-mate.hu/, melyen minden tanulmányokkal kapcsolatos információ megtalálható.

 

A Tanulmányi Osztály ügyfélfogadási rendje:

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatásul: a 23/2021 (IX.7) rektori utasítás alapján az Egyetem a 2021/2022-es tanévet személyes jelenléttel történő oktatással kezdi meg.

A 28/2021. (XI.03.) rektori utasítás szerint az Egyetem épületeibe belépéskor testhőmérséklet mérés történik. Amennyiben a mérés lázat állapít meg, az adott személynek belépni tilos.

A tanulmányi ügyek intézését elsődlegesen elektronikus úton kell bonyolítani, a tanulmányi rendszeren keresztül vagy elektronikus levelezésben. Amennyiben adott ügy természeténél fogva elektronikus úton nem intézhető el, úgy személyes ügyintézésre is lehetőség van, az adott Campus Tanulmányi Osztály munkatársaival előre egyeztetett időpontban.

Felhívom figyelmüket, hogy a rektori utasítás alapján a tanulmányi osztályokon ügyfélfogadási időben minden olyan helyiségben, amelyben ügyintézés céljából ügyfélfogadás zajlik, kötelező a maszk használata. Kérjük az utasítás betartását!

Ügyfélfogadási idő: hétfő, szerda és péntek 9:00-12:00.

A fentiekre tekintettel kérdéseikkel elsősorban saját tanulmányi előadójukat keressék. Tanulmányi ügyintézőjének nevét megtalálja a Neptunban a Tanulmányok/Képzés adatoknál. Munkatársaink részletes elérhetőségi adatait az OIG honlapján (oig.uni-mate.hu) az Elérhetőségek menüpont alatt találják meg.

 

A gyöngyösi Károly Róbert Campus tanulmányi ügyintézőinek elérhetőségeit az alábbi oldalon találja: Tanulmányi Osztály munkatársainak elérhetőségei