Ügyintézés a Tanulmányi Osztályon

Ügyintézés a Tanulmányi Osztályon

FRISS INFORMÁCIÓ

 

ÜGYINTÉZÉSI IDŐ

Személyes és telefonos ügyintézés a campusok Tanulmányi Osztályán az alábbi félfogadási rend szerint történik: 

HÉTFŐ

9.00 – 12.00

KEDD

ügyfélfogadás szünetel

SZERDA

9.00 – 12.00

CSÜTÖRTÖK

ügyfélfogadás szünetel

PÉNTEK

9.00 – 12.00

hallgatói félfogadási idő betartása minden hallgató részéről elvárt, a hallgatói félfogadási időszakokon kívül a Tanulmányi Osztály munkatársai a különböző háttérmunkákat végzik.

A félfogadási időn kívül kérjük a tanulmányi előadókat az e-mail elérhetőségeken keresni.

A 4/2022. (II.04.) számú rektori utasítás - az oktatással, a vizsgáztatással és a záróvizsgáztatással kapcsolatos feladatokról a 2021/2022. tanév tavaszi félévében a COVID-19 fertőzés terjedésének csökkentése érdekében tett intézkedésekről szóló 23/2021. (IX.07.) számú rektori utasítással összhangban

  • 2. § (3) bekezdése szerint a tanulmányi ügyek intézését elsődlegesen elektronikus úton kell bonyolítani, a NEPTUN TR-en keresztül vagy szükség esetén elektronikus levelezésben. Amennyiben az adott ügy természeténél fogva elektronikus úton nem intézhető el, úgy személyes ügyintézésre is lehetőség van az Oktatási Igazgatóság honlapján közzétett személyes hallgatói félfogadási időszakokban.

  • 2. § (4) bekezdése szerint a tanulmányi osztályokon ügyfélfogadási időben minden olyan helységben, amelyben ügyintézés céljából ügyfélfogadás zajlik, minden ott tartózkodó személy számára kötelező a maszk használat.

 

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Károly Róbert Campus
Tanulmányi Osztály
3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.
"A" épület 2.001 iroda

Központi e-mail: to.gyongyos(kukac)uni-mate.hu

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Oktatási Igazgatóságának központi honlapja: http://oig.uni-mate.hu/, melyen minden tanulmányokkal kapcsolatos információ megtalálható.

A gyöngyösi Károly Róbert Campus tanulmányi ügyintézőinek elérhetőségeit az alábbi oldalon találja: Tanulmányi Osztály munkatársainak elérhetőségei