Kodolányi János Egyetem TársalKODÓ nyelvvizsga

Kodolányi János Egyetem TársalKODÓ nyelvvizsga

Utolsó frissítés: 2024 június 11.

Az Oktatási Hivatal - Nyelvvizsgát Akkreditáló Testülete (NYAT) 2003. február 10-én a Kodolányi János Egyetem Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett kétnyelvű társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.
A vizsgarendszer általános, kétnyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből. Az egyes szintek és az azokon elvárt készségek és nyelvismeret meghatározásakor a vizsgarendszer az Európa Tanács ajánlásait vette figyelembe.

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT)
- 2014. januárban az a Kodolányi János Egyetem Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett angol EGYNYELVŰ társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert,
- 2014. márciusban a német EGYNYELVŰ társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert egynyelvű és kétnyelvű nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.

A vizsgarendszer általános, egynyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon angol és német nyelvből méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt.

 

 

További információ a Vizsgaközpontban: http://tarsalkodo.kodolanyi.hu/

 

Vizsgahely elérhetőség: MATE KRC Nyelvvizsgacentrum, Gyöngyös

Telefon: 37/518-347
E-mail: nyelvvizsga.gyongyos(kukac)uni-mate.hu
Cím: 3200 Gyöngyös, Mátrai út 36. 
"A" épület II. emelet 2.201-es iroda

Ügyfélszolgálati idő:
Hétfő-csütörtök 8.00-12.00