Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő

Utolsó frissítés: 2022 január 25.


Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözlöm a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusának honlapján! Virtuálisan is köszöntöm abban a városban, ahol a felsőoktatás több mint fél évszázaddal ezelőtt kezdődött a felsőfokú vincellérképzéssel és folyamatosan bővült elérve a mai, modern képzési struktúráját és arculatát.

Campusunkon agrártudományi, valamint gazdaságtudományi képzési területeken a képzési portfólió teljes vertikuma – azaz a felsőoktatási szakképzés, az alapképzés, a mesterképzés valamint a szakirányú továbbképzés – megtalálható, míg informatikai tudományterületen gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzéssel és alapképzéssel, valamint programtervező informatikus felsőoktatási szakképzéssel rendelkezünk. Képzési kínálatunkat igyekszünk a helyi és térségi gazdasági és társadalmi szereplők gyorsan változó igényeihez igazítani, amelyben felnőttképzésünk játszik fontos szerepet a kereslet kívánalmaihoz rugalmasan alkalmazkodó kínálatával.

A Károly Róbert Campus az egyetem idegen (angol) nyelvű képzéseinek fontos helyszíne, jelenleg 7 szakon tanulnak a világ minden tájáról nemzetközi diákok intézményünkben.

Gyöngyös és a várost körülölelő, négyévszakos kínálatot nyújtó Mátra-hegység szeretettel várja valamennyi kedves tanulni, sportolni és kikapcsolódni vágyó fiatalt.

A Campus valamennyi oktatója és dolgozója nevében kívánok Önnek tartalmas, új tudásban bővelkedő éveket és sikeres tanulmányokat!

Dr. habil Bujdosó Zoltán, PhD
Campus főigazgató


Elérhetőségek:
Dr. Bujdosó Zoltán
egyetemi tanár
Campus főigazgató
Bujdoso.Zoltan(kukac)uni-mate.hu
+36 37/518-301