Kodolányi János Egyetem GazdálKODÓ Idegenforgalmi és Üzleti szaknyelvi nyelvvizsga

Kodolányi János Egyetem GazdálKODÓ Idegenforgalmi és Üzleti szaknyelvi nyelvvizsga

Utolsó frissítés: 2024 június 11.

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) 2006. július 13-án a Kodolányi János Egyetem Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett gazdálKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.

A vizsgarendszer gazdasági szaknyelvi, kétnyelvű vizsgarendszer, amely alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből. A vizsga két profillal választható: üzleti vagy idegenforgalmi.

Az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgát Akkreditáló Testülete (NYAT) 2014. december 1-én akkreditálta az EGYNYELVŰ gazdálKODÓ gazdasági szaknyelvi vizsgarendszert.

Ezáltal a KJE Nyelvvizsgaközpont államilag elismert gazdasági szaknyelvi egynyelvű és kétnyelvű nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.

A vizsgarendszer gazdasági szaknyelvi egynyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon (idegenforgalmi vagy üzleti profil) angol és német nyelvből méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt.

 

A gazdálkodó nyelvvizsga honlapja: http://gazdalkodo.kodolanyi.hu/

 

További információ a Vizsgaközpontban: http://gazdalkodo.kodolanyi.hu/

 

Vizsgahely elérhetőség: MATE KRC Nyelvvizsgacentrum, Gyöngyös
Telefon: 37/518-347
E-mail: nyelvvizsga.gyongyos(kukac)uni-mate.hu
Cím: 3200 Gyöngyös, Mátrai út 36., "A" épület II. emelet 2.201-es iroda

Ügyfélszolgálati idő:
Hétfő-csütörtök 8.00-12.00