Bor- és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés
Bor- és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzést hirdet a MATE gyöngyösi, budapesti és keszthelyi campusa!
A képzésre elsősorban azoknak a szakemberek jelentkezését várjuk, akik elhivatottak a magyar borok és gasztronómia iránt, elkötelezettek annak népszerűsítésére a magyar polgárok és külföldi turisták körében egyaránt.
A képzés indulásának tervezett ideje: 2023. március
Feltétel: bármilyen alapszakos diploma
Képzés ideje: 2 félév
A képzés kiemelt területei:
• Magyarország borvidékei, szőlőfajtái és borkultúrája • Európa és az Újvilág legjelentősebb borvidékei, szőlőfajtái • borászati alapismeretek, érzékszervi bírálat • gasztronómiai kultúra • borok és ételek harmonizációja • szálláshely és vendéglátás menedzsment a borturisztikában • bormarketing • bor- és gasztroturizmus termékmenedzsment